Natalie Heijnen. Wie ben ik?

Psychosociaal Counselor:

Mijn naam is Natalie Heijnen en naast Psychosociaal Counselor ben ik ook moeder, partner, hou ik van sporten, buiten zijn, lekker eten. Ik ben enthousiast en doelgericht in alles wat ik doe en ik hou zaken graag simpel.

Vandaar ook mijn motto: Alles is simpel. Als je iets namelijk kent en weet toe te passen is het niet moeilijk meer. En zo werkt het ook in je hoofd.

Waarom wil ik jou helpen? Wat is mijn motivatie geweest om psychosociaal counselor te worden?

Ik ben van nature positief ingesteld en zie uitdagingen in plaats van problemen, ben doelgericht en enthousiast. Langzamerhand ben ik erachter gekomen dat het best handig is om deze eigenschappen van nature te bezitten en heb ook gemerkt dat dit niet voor iedereen zo is.

Ik wil mijn talent graag met je delen.

Ook ik heb te maken met tegenslagen, ook mijn leven wordt gekenmerkt door belangrijke levensgebeurtenissen die de nodige impact hebben. Ik ben er door deze levenslessen achter gekomen dat ik daar voor mijzelf goed mee om kan gaan. Dat ik mijn emoties onder controle heb of krijg en verwerk, dat ik kan accepteren wat er gebeurt, dat ik kan loslaten, dat ik altijd nieuwe kansen en mogelijkheden zie, dat ik heb ervaren dat het menselijke lichaam een enorm vermogen tot herstel heeft, dat ik mijn doelen linksom- of rechtsom bereik. Dat ik zelf regie heb en verantwoordelijk ben voor mijn gedrag. Dat mijn gedachten niet te bepalen zijn, maar wel hoe ik er mee omga. Dit betekent niet dat ik alles maar leuk vind, nooit eens iets met tegenzin doe, maar wel dat ik een enorme veerkracht heb om het beste te maken van wat mogelijk is.

Kortom: Ik ben in beweging en mijn leven is in balans.

Mijn krachten wil ik inzetten om jou te helpen dit ook te leren. Zodat ook jij ontdekt wat jij nodig hebt  om dat geluk te ervaren.

Daarom wil ik als psychosociaal counselor jou helpen, zodat ook jij kunt omgaan met de levensgebeurtenissen die er altijd voor iedereen zullen zijn en komen en waar je geen invloed op hebt, maar die jou geluk niet in de weg staan.

 

LinkedIn:

Voor mijn professionele achtergrondinformatie zie  LinkedIn:

LinkedIn Natalie Heijnen

 

 

 

Delen wordt gewaardeerd.Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter